Pedias'ta coşkulu öğretmenler günü kutlaması

Mersin’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında öğretmenler, Pedias Concept’te gönüllerince eğlendi.

Mersin’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında öğretmenler, Pedias Concept’te gönüllerince eğlendi.

Pedias Concept’te düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günükutlama programına oldukça yoğun ilgi gösteren eğitimciler kendi günlerinde söyledikleri şarkı ve türkülerle eğlenceli dakikalar yaşadılar. Eşsiz doğa manzarası ve tamamen organik ürünlerden oluşan dünya mutfağını Öğretmenler Gününde Eğitimcilere sunan Pedias Concept, Eğitimcilere 24 Kasım Öğretmenler gününde stres atma imkanı sundu.

Mersin’in farklı okullarından gruplar halinde Pedias Concept’i tercih eden öğretmenler, muhteşem atmosferde eğlencenin tadını çıkarttı. Yüzlerce öğretmen’i bir araya getiren Pedias, bu özel günde öğretmenlerin gönüllerince eğlenerek, deşarj olmasına olanak sağladı. Bir birinden özel farklı Conceptleri ile misafirlerine doyulmaz eğlence imkanı sunan Pedias’ta 3 gün süren öğretmenler günü kutlamalarında Eğitimcilere tamamen organik ve Akdeniz mutfağından seçmeler sunuldu.

Reklam
Reklam

Pedias Concept’te Eğlencenin doruk noktasına ulaşan Eğitimciler, bir 24 Kasım Öğretmenler gününü’de geride bırakarak, Eğitim Maratonuna kaldıkları yerden devam ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: