Pegasus, babalara yüzde 30 indirim yaptı

Pegasus Hava Yolları, Babalar Günü’nde bilet alanları 1 Ağustos - 31 Ekim 2011 tarihleri arasında...

Pegasus Hava Yolları, Babalar Günü’nde bilet alanları 1 Ağustos - 31 Ekim 2011 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışında diledikleri noktaya yüzde 30 indirimli uçurma kararı aldı.
Uçmayı kolaylaştıran kampanyalarıyla dikkat çeken havayolu şirketi, babaları ya da aileleriyle tatile çıkmak veya babalarına seyahat hediye etmek isteyenler için yurt içi ve yurt dışında bulunan 20 ülkedeki 46 destinasyon noktasından birine yüzde 30 indirim yaptı.
Kampanyaya katılmak isteyenler www.flypgs.com internet sitesinden seçtikleri uçuş noktaları ile rezervasyonlarını oluşturduktan sonra “Babalar Günü” butonunu tıklayarak rezervasyonu onaylamaları gerekiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz