Pehlivanlar Altın İle Ödüllendirildi

Tarihi 651.Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde dereceye giren Döşemealtı Belediye Spor Kulübü güreşçileri, Döşemealtı Belediye Başkanı...

Tarihi 651.Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde dereceye giren Döşemealtı Belediye Spor Kulübü güreşçileri, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun tarafından altın ile ödüllendirdi.

Tarihi 651.Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde çeşitli kategori ve boylarda başarılı sonuçlar elde eden Döşemealtı Belediyespor Kulübü güreşçileri, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun tarafından altın ile ödüllendirildi. Törende ayrıca yağlı pehlivan güreşçilerin haricinde Avrupa Ağır Sıklet Güreş Şampiyonası’nda altın madalya alan Yunus Emre Dede’ye de altınla ödüllendirildi.

Reklam
Reklam

Başkan Nurettin Tursun, “Antalya’da, Türkiye’de ve Avrupa’da ilçemizin adını duyuran güreşçilerimizle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: