Pekdemir; "aydın'a Hizmet Etmekten Mutluluk Duyuyoruz"

Aydın’da Halk Market zincirini satın alan Halil Pekdemir Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pekdemir,...

Aydın’da Halk Market zincirini satın alan Halil Pekdemir Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pekdemir, basın toplantısı düzenledi.

Aydın’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Halil Pekdemir, “Dağlarından yağ, ovasından da bal akan güzide Aydın ilimizde müşterilerimize daha kaliteli ve daha bol çeşit ile ekonomik fiyatları birleştirerek hizmet vermekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Aydın Park Hotel’de düzenlediği toplantıda açıklamalar yapan Halil Pekdemir Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pekdemir, 1979’da marketçilik yolculuğuna başladıklarını grup olarak 72 süpermarket sayısına ulaştıklarını söyledi. Pekdemir, “Denizli başta olmak üzere Nazilli, Kuşadası, Didim, İzmir, Antalya, Burdur, Alaşehir ve Salihli bölgelerinde faaliyet gösteriyoruz. 2 Kasım 2012’de 22 şubesi bulunan Halk Marketleri satın alarak bünyemize dahil ettik. Günümüz Türkiyesi’nin perakende sektöründe yaşanmakta olan satın almalar uluslar arası firmaların hakimiyetinde giderken yüzde 100 sermayeli bir şirket olarak böylesine bir yatırımdan kıvanç duymaktayız” dedi.

Reklam
Reklam

Ege Bölgesi’nin yüzde 100 sermayeli işletmesi olduklarını vurgulayan Halil Pekdemir, önce ulusal daha sonra ise uluslar arası arenada faaliyet gösteren ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Pekdemir sözlerine şöyle devam etti: “1979 yılında 1 çalışan ile başlayan Pekdemir grubu Aydın ilinde faaliyet gösteren Halk Market bünyesinde çalışan, işinde deneyimli, Aydın’ı ve hemşerilerimizi bilip tanıyan 320 arkadaşımızı da şirketimiz personel kadrosuna ekleyerek bugün 2 bin kişinin istihdam edildiği büyük bir aile olmuştur”

ÇALIŞANLAR DEVAM EDECEK

Aydın bölgesinde yapacakları yeni yatırımlarla yörenin iş gücü ile yollarına devam edeceklerini belirten Pekdemir şunları kaydetti: “Önümüzdeki günlerde mevcut mağazalarımızda daha iyi hizmet vermek için gerekli tadilat çalışmalarını yaparak mağazalarımızı güzelleştirerek tabelamızı asacağız. Pekdemir olarak faaliyet gösterdiğimiz illerde de ilke olarak o yörenin ürünlerini uluslar arası firmaların sert satın alma şartlarından korumak için raflarımızda öncelik vermeyi prensip edinmişizdir. Ayrıca reyonlarımızda bulunan et ürünlerimiz, sucuğumuz ve domateslerimiz kendi çiftliğimiz ve seramızdan üretilen kalitesi dünya standartlarında olan ürünlerimizdir. Bu ürünlerimizi ve yörede üretilen ürünleri tüm halkımıza sunmak bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur”

Reklam
Reklam

Pekdemir Aydın’da sosyal sorumluluk projelerine destek vereceklerini de sözlerine ekledi. Toplantıya, şirketin genel müdürü Arif Hisarlıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Can Pekdemir,İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Ateş’te katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz