Pekdemir Çiftliği’nde Şampiyonluk İndirimi

Spor Toto 3. Lig 2. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Aydınspor 1923’ün şampiyonluğu dolayısıyla Halkmarket Zincirlerini...

Spor Toto 3. Lig 2. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Aydınspor 1923’ün şampiyonluğu dolayısıyla Halkmarket Zincirlerini devralan Pekdemir Çiftliği Aydın il genelindeki tüm mağazalarda şampiyonluk indirimi başlattı.

Sabah saatlerinde Aydın genelindeki mağaza çalışanları işe Aydınspor forması ile başladı. Firmanın kendi tişörtü yerine çalışanları Aydınspor forması ile gören müşterilere şampiyonluk indirimi sürprizi yapıldı.

Aydınspor’un şampiyonluğu dolayısıyla Pekdemir çiftliğinin Aydın il genelindeki tüm mağazalarda şampiyonluk indirimi yaptığını belirten mağaza müdürlerinden Ekrem Sarı, “Aydınspor’un şampiyonluğu hem firmamızı hem çalışan bizleri çok mutlu etti. Halkımızın sevincini ortak olmak için çalışanlarımız müşterilerimize bir süre Aydınspor forması ile hizmet verecek. Ayrıca Aydınspor’un şampiyonluğunun şerefine Aydın’daki mağazalarda ciddi indirim yaptık. Amacımız Aydınspor’un ve Aydın halkının şampiyonluk sevincine ortak olup destek sağlamak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: