Pekdemir Çiftliği’nden ‘Çarşamba Pazarı’ jesti

Pekdemir Çiftliği Aydın’da özellikle dar gelirli vatandaşlara yönelik ‘Çarşamba Pazarı’ projesi ile Aydın halkına yeni bir jest yaptı.

Pekdemir Çiftliği Aydın’da özellikle dar gelirli vatandaşlara yönelik ‘Çarşamba Pazarı’ projesi ile Aydın halkına yeni bir jest yaptı.

Ege’de 1979 yılında marketçilik yolculuğuna başlayan ve bugün Aydın, Denizli, Manisa ve çeşitli yerlerde yaklaşık 1800 kişinin ekmek kapısı haline gelen Pekdemir Çiftliği Aydın’da özellikle dar gelirli vatandaşlara yönelik ‘Çarşamba Pazarı’ projesi ile Aydın halkına yeni bir jest yaptı.

Manav ve şarküteri reyonlarında yaklaşık yüzde 40 oranında indirime giden Pekdemir Çiftliği artık pazara gidemeyenler için de umut olacak.

Reklam
Reklam

2 Kasım 2012 günü Aydın’da Halk Market zincirini satın alarak faaliyetlerine başlayan Pekdemir Çiftliği, Aydınlılara özel, ilin plaka kodunu oluşturan 09 rakamından esinlenerek her ayın 9’unda başlattığı indirim günlerine bir yenisini daha ekledi. Bir market zinciri olmanın yanında sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirten Pekdemir Çiftliği Aydın Bölge Sorumlusu Hakkı Karabarut, “Uzun yaşam merkezi olan Aydınımızda pek çok vatandaşımız, yaşı ya da işi dolayısıyla pazara çıkmakta sıkıntı yaşıyor. Bazı vatandaşlarımız hafta sonunu doğal olarak kendine ayırmak isterken bazı vatandaşlarımız ise evine alacağı sebze meyve ve şarküteri ürünlerini bizzat kendisi seçmek istiyor. Her bütçeye hitap etmek ve akşamları da vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarının giderilmesi gerektiğini düşünerek hafta ortasına denk gelen Çarşamba günlerine has ‘Çarşamba Pazarı’ uygulaması başlattık. Vatandaşlarımız Çarşamba günleri reyonlarımızdan pazar fiyatlarından daha cazip fiyatlarla Pekdemir Markası güvencesinde istedikleri ürünü alabilecek” dedi.

Reklam
Reklam

Uygulamanın ilk günü yaklaşık yüzde 40’a varan indirimlerle ürünlerin fiyatları karşısında oldukça şaşıran vatandaşlar, Pekdemir’in bu jestinden dolayı firma yetkililerine teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: