Pendik Belediye Başkanı Şahin'denMeram Belediye Başkanı Kalaycı'ya Ziyaret

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

Kalaycı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında görüşlerini bildirdi.

Rutin belediyecilik hizmetleriyle birlikte sosyal ve kültürel belediyeciliğe de önem verdiklerine dikkati çeken Kalaycı, 3 yılda yaklaşık 6 bin konutun yapımına başladıklarını belirtti.

Konutlardan yaklaşık yarısının TOKİ işbirliğiyle yapıldığını hatırlatan Kalaycı, tarihi eserlerin restorasyon çalışmalarının da tüm hızıyla sürdürüldüğünü dile getirdi.

Reklam
Reklam

Açılış ve temel atma programlarının 2 yıldır devam ettiğine dikkati çeken Kalaycı, şunları kaydetti:

"Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne 1 milyon metrekarelik arsa tahsisi gerçekleştirdik. 1,5 yıl önce kendi hizmet binamıza kavuştuk ve Ramazan'ın başında da yeni belediye hizmet binamızın temelini attık."

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ise belediyecilik anlamında güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Belediyeciliğin okulu olmadığını ifade eden Şahin, "Meram Belediyesi, belediye hizmet binasına kavuştuktan sonra yeni hizmet binasının da temelini atmış. Gerçekten takdire şayan" diye konuştu.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'ya tezhip çalışması olan bir tablo hediye etti.

Başkan Kalaycı da Şahin'e Sırçalı Medrese kapısının maketiyle Sırçalı ismiyle tescillettikleri kravatı takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: