Pendikliler kaybolan zihinsel engelli genç için seferber oldu

Pendik Kaynarca’da yakınları ile birlikte camiye giden zihinsel engelli Tolga Zorba (25), babasının bir anlık...

Pendik Kaynarca’da yakınları ile birlikte camiye giden zihinsel engelli Tolga Zorba (25), babasının bir anlık dalgınlığı sonucu kayboldu. İki gündür haber alamadıkları çocuklarının bulunması için polise başvuran ailenin endişeli bekleyişi devam ediyor. Tolga Zorba'nın bulunaması amacıyla polis ve bölge esnafı adeta sefer oldu.
Esenlerde ailesiyle birlikte oturan zihinsel engelli Tolga Zorba, babası Ekrem Zorba ile dün sabah saatlerinde Pendik’teki yakınlarını ziyarete gitti. Babasıyla ikindi namazı vakti Pendik Ulu Camii’ne giden zihinsel engelli genç, cami avlusundan çıkarak kayıplara karıştı. Oğlunun cami avlusunda olmadığını fark eden baba Ekrem Zorba, endişeyle civarda çocuğunu aradı. Aramalarından sonuç alamayan baba polise başvurdu.
Endişeli baba, oğlunun kaybolduğunda üzerinde mavi kot pantolon, füme üzerine kırmızı, mavi, beyaz çizgileri olan tişört ve siyah kundura ayakkabısı olduğu bilgisini verdi. Baba Ekrem Zorba, oğlunun saçlarının kısa kesilmiş olduğunu ve gözlerinin mavi renkte olduğunu bilgisini paylaştı.
Aile ve polisin arama çalışmaları devam ederken, zihinsel engelli genci görenlerin 155 polis imdat hattı ve aileye ait 0532 326 81 30, 0538 637 53 07 ve 0532 266 77 97 numaraları aramaları istendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz