Pendik'te Atletizm Kros Yarışları Yapıldı

İSTANBUL (A.A) - Pendik Belediyesi'nce düzenlenen Atletizm Kros Yarışları'nda ilçede eğitim gören öğrenciler, ferdi ve takım halinde şampiyon olabilmek için

İSTANBUL (A.A) - Pendik Belediyesi'nce düzenlenen Atletizm Kros Yarışları'nda ilçede eğitim gören öğrenciler, ferdi ve takım halinde şampiyon olabilmek için yarıştı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kurtköy'de gerçekleştirilen kros yarışları, "Küçük Erkekler", "Küçük Kızlar", "Yıldız Kızlar", "Yıldız Erkekler", "Genç Kızlar" ve "Genç Erkekler" olmak üzere toplam 6 kategoride yapıldı.

"Küçük Erkekler" kategorisinde Serhat Sağlam, "Küçük Kızlar" kategorisinde Semanur Yaşlı, "Yıldız Erkekler" kategorisinde Nihat Has, "Yıldız Kızlar" kategorisinde Gaye İşbilir, "Genç Erkekler" kategorisinde Eyüp Ayvalı ve "Genç Kızlar" kategorisinde Sevilay Özdemir birinci oldu.

Reklam
Reklam

"Yıldız Erkek" kategorisinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, "Yıldız Kızlar" kategorisinde Fatma Gözen Eralp İlköğretim Okulu, "Genç Erkekler" kategorisinde Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi ve "Genç Kızlar" kategorisinde Velibaba Kız Meslek Lisesi ipi göğüsledi.

Birinci olan okulların yanı sıra ikinci ve üçüncü olan okul takımları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Atletizm Yarışları'nda Pendik'i temsil edecek.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: