Pendik'te Indirim Günleri Düzenlenecek

 Pendik Çatısız Çarşı Derneği ve Pendik Belediyesi işbirliğiyle çarşıda 21-31 Aralık tarihlerinde indirim günleri düzenlenecek. 

Pendik Çatısız Çarşı Derneği ve Pendik Belediyesi işbirliğiyle çarşıda 21-31 Aralık tarihlerinde indirim günleri düzenlenecek. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında Çatısız Çarşı Derneği'ne bağlı esnaf, giyimden inşaata, yiyecek sektöründen kuyumculuğa kadar her alanda indirime gidecek. Pendik Belediyesince, çeşitli noktalardan Pendik Çatısız Çarşı'ya ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak. Etkinlik süresince, çarşıda çeşitli saha etkinlikleri de düzenlenecek. Bu kapsamda, Photo Shooter ekipleri etkinliğe katılanların fotoğraflarını ücretsiz çekecek, müzisyenler dinleti sunacak, ücretsiz karikatür çizimleri yapılacak, çocuklara hediyeler dağıtılacak. Pendik Çatısız Çarşı mağazaları da kendi belirleyecekleri indirim oranıyla 3 ay geçerli indirim çekleri dağıtacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, ilçenin alışverişte marka haline geldiğini belirtti. Şahin, yaptıkları çalışmaları esnafla görüşerek, onların etkilenmemesi ve kazançlarının daha da artması için işbirliği yaparak yürüttüklerini aktararak, şunları kaydetti: "Bugün yine esnafa danışarak hayata geçirdiğimiz prestij cadde uygulamalarımızla Pendik'te alışveriş daha zevkli hale gelmiştir. Yine indirim günlerinde çarşı esnafımız için elimizden gelen tüm desteği vermekten dolayı mutluyuz. Keyifli alışveriş için herkesi Pendik'e bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: