Pendik'te Mobil Beyaz Masa Aracı Hizmete Girdi

Pendik’te yıllardan beri vatandaşların talep ve sorularını ilettikleri Beyaz Masa uygulaması, bundan sonra mobil olarak da çalışmalarına devam edecek.

Pendik’te yıllardan beri vatandaşların talep ve sorularını ilettikleri Beyaz Masa uygulaması, bundan sonra mobil olarak da çalışmalarına devam edecek. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede iki Beyaz Masa aracı, mahalleleri gezmek üzere hizmete girdi. İlçede 32 kişinin çalıştığı Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi, haftada 25 bine yakın vatandaşın başvurusuna cevap veriyor. Sadece talep ve şikayet değil, aynı zamanda imardan ruhsata kadar her türlü konuda dilekçelerini Beyaz Masa'ya bırakan vatandaşlar, dijital ortama kaydedilen evraklarını belediyeye gelmeden takip edebiliyor. Pendik Belediyesi, binanın giriş kısmında hizmet veren Beyaz Masa'yı mobil olarak hizmete sundu. İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje kapsamında iki Beyaz Masa aracı, görevlileriyle birlikte vatandaşları dinlemek, talep ve şikayetleri ilgili birimlere yönlendirerek sonuçlandırmak üzere mahallelerde hizmet vermeye başladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: