Pendorya Alışveriş Merkezi’nde Gerçekleştirilen ‘bubble Show’a Minikler Yoğun İlgi Gösterdi

23 Nisan Çocuk Bayramı için düzenlenen ‘Bubble Show’ ve çocuk eğlenceleri etkinlikleri, çocuklar ve ailelerinin...

23 Nisan Çocuk Bayramı için düzenlenen ‘Bubble Show’ ve çocuk eğlenceleri etkinlikleri, çocuklar ve ailelerinin katılımıyla Pendorya Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren minikler ilk defa gördükleri devasa baloncukları patlatmak için birbiriyle yarıştılar.

Birbirinden farklı şovlarıyla büyük küçük herkesi mest eden ‘Bubble Show’ ekibi, hızlı başladığı şovuna kendilerini de içine alacak büyüklükte balonlar yaparak çocuklardan tam not aldı. Şaşkınlık ifadeleri yüzlerine yansıyan çocuklar balonları patlatabilmek için büyük çaba sarfettiler. İnteraktif şekilde devam eden şova aileler de çocuklarıyla birlikte baloncukların içine girdiler.

Reklam
Reklam

Adeta çocuk akınına uğrayan etkinlikte Pendorya Alışveriş Merkezi'nin kendilerine böylesine güzel bir gün yaşattıkları için çocuklar hep bir ağızdan teşekkür ettiler. Şarkılarla devam eden günde çocuklar farklı etkinliklerle gönüllerince eğlendiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz