Pepe, Beşiktaş Için İstanbul'a Geliyor

Sercan SAPANATAN - İSTANBUL / DHA İspanyolların ünlü gazetesi Marca'nın son dakika olarak yaptığı habere göre Portekizli yıldız Pepe, Beşiktaş ile

Sercan SAPANATAN - İSTANBUL / DHA

İspanyolların ünlü gazetesi Marca'nın son dakika olarak yaptığı habere göre Portekizli yıldız Pepe, Beşiktaş ile transfer görüşmesi yapmak için önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek.
Fransız ve İspanyol basınında geçen hafta başından beri Pepe'nin Paris Saint Germain ile anlaştığı haberlerinin ardından Marca gazetesinden farklı bir iddia geldi.
PSG için Sağlık kontröllünden geçen Pepe'nin Fransız temsilcisi ile anlaşmadığını belirten Marca, yıldız ismin önümüzdeki hafta İstanbul'a gideceğini duyurdu. Pepe için Beşiktaş'tan başka bir seçenek olmadığını belirten gazete, "Pepe Beşiktaş'a yakın' manşetini attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: