Perakende zirvesi başladı

İSTANBUL (İHA) - Perakende sektörünün değerlendirildiği ve hedeflerin belirlendiği buluşma olan "Perakende Günleri 2005" start verdi.

Soysal Eğitim Danışmanlık tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve perakende sektörünün profesyonellerini biraraya getiren "Perakende Günleri 2005" Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda başladı. Perakende Günleri 2005 kapsamında gerçekleştirilen "5. Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı"nın açılışı, Soysal Eğitim Danışmanlık Genel Müdürü Suat Soysal tarafından yapıldı.

Reklam
Reklam

Sektörün hedeflediği verimliliği, başarıyı ve karlılığı yakalamada yol gösterici olmayı hedefleyen "Perakende Günleri 2005" sektörün dünya devlerini buluşturuyor. "5. Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı"nda, Türkiye'den ve dünyadan konusunda uzman perakende otoriteleri, yıl boyunca sektörün gündemini belirleyecek olan konuları katılımcılarla paylaşıyor.

2005 yılında genişleyen ürün ve hizmet yelpazeleriyle üretici ve tedarikçi firmaların hazır bulunacağı "İstanbul Perakende Fuarı 2005" de konferansa eş zamanlı olarak
düzenleniyor. Fuar ziyaretçileri, farklı konularda düzenlenecek seminerlere katılarak interaktif bir ortamda sektörle ilgili yenilikleri öğrenme ve bilgilerini tazeleme fırsatı yakalayacak.

Fuar alanında yer alan Aktivite Merkezi'nde yarın (24 Kasım Perşembe) Özel Açık Artırma düzenlenecek. Özel Açık Artırma'nın geliri, Milliyet'in "Baba Beni Okula Gönder" adıyla yürüttüğü ve Türkiye'de okula gidemeyen kız çocuklarını okula gönderebilme amacıyla destekte bulunduğu kampanya kapsamında Anadolu'daki 17 öğrenci yurduna ve burs alan öğrencilere kitap olarak bağışlanacak. Perakende Günleri 2005, yarın Cem Yılmaz'ın kapanış gösterisiyle son bulacak.
Perakende Günleri 2005 Sponsorları şöyle sıralanıyor:
Metro Group, MDCTurkmall, Sensormatic, Maximum, Ece Türkiye, Kanyon, Posta, Tax Free, Obase, Provus, Visa, Nuh Yaşar, Teknosa, İstikbal, Groupe Seb, Nebim, Dupont, Linens, Asmerkez, Olivium, Süvari Carousel, Deloitte, ISS, Aviva, Şölen, Sertrans, Koç Sistem-Sun, Doğuş Otomotiv, Saat&Saat, Koleksiyon, Aras Cargo, Ajans Press, İltek, Benetton, Mudo City, Antalya Deepo, Mart, Escada, Stefanel, Zafer Plaza, Turyap, Efes Pilsen, Divarese, Hilton, Treda, Ayakkabı Dünyası, Bardes, Çilek Mobilya, Günışığı Kitaplığı, Stage, Alkaş, Akşam, Milliyet, Platin, Radikal, Referans, Zaman, Skytürk, YKM, Rodi, ACNielsen, New Vision, AMPD, BMD, Per-Der, TMD, ECR, MOSDER, Hürriyet.

Reklam
Reklam