Perçinoğlu'ndan Kaymakam Doğan`a Ziyaret

Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu ve il genel meclisinin Çorlu`dan seçilen bazı üyeleri...

Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu ve il genel meclisinin Çorludan seçilen bazı üyeleri Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğanı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanı Av. Orhan Perçinoğlu ve İl Genel Meclisinin Çorludan seçilen bazı üyeleri Alanya Kaymakamlığı görevinden Çorlu Kaymakamlığına atanan ve yeni görevine başlayan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan`ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Reklam
Reklam

İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu ve meclis üyelerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade eden Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan göreve başlayalı henüz çok az bir süre olduğunu belirterek ilk günlerinin Çorlu`yu tanımakla geçtiğini söyledi. Önceki görev yerlerinde edindiği tecrübeleri Çorlu için kullanacağını da sözlerine ekleyen Doğan: “Çorlu benim 9. görev yerim. Turizmin merkezinden sanayinin merkezine geldim. Trakya bölgesinde ilk kez görev yapıyorum. Birikimlerimizi Çorlu için değerlendireceğiz” dedi.

Kaymakam Doğan göreve yeni başlamasından ötürü hemen her kesimden ziyaretçilerinin olduğunu belirterek yeni görevi dolayısıyla ziyaret gerçekleştiren herkese bir kez daha teşekkür ettiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: