Perden Ürünleri Göz Kamaştırıyor

Bu yıl 19.’su düzenlenen İstanbul Ev Tekstili (Evteks) Fuarı’na katılarak yeni ve farklı ürün yelpazesini...

Bu yıl 19.’su düzenlenen İstanbul Ev Tekstili (Evteks) Fuarı’na katılarak yeni ve farklı ürün yelpazesini tanıtan Perden Dış Ticaret’te gelen olumlu tepkilerin mutluluğu yaşanıyor.

CNR Expo’da yaklaşık bin firmanın katılımıyla gerçekleştirilen fuarda yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunan Perden standı gezenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Dünyanın en önemli ev tekstili fuarları arasından gösterilen İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na katılmalarının kendileri için önemli olduğunu belirten Perden Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinler fuarların ziyaretçiler üzerinde önemli etkiler bıraktığını vurguladı. Bu sebeple fuara hazırlık sürecinden fuarın sonuna kadar titizlikle çalıştıklarını dile getiren Dinler, Perden markası olarak fuarda önemli bir iz bıraktıklarına inandığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Sektöre göre yeni ve farklı dizâynlar oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Dinler, özellikle AR-GE kısmına önem verdiklerini bu alandaki yatırımlarına da ağırlık verdiklerini belirtti.

En iyi kaliteyi en ekonomik şartlarda üretmek için ürün bandında değişimlere gideceklerinin sinyallerini veren Dinler, “Dinamik kadrolarımızla farkındalık oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Fuarda bu çalışmaların ürünlerini standımızda sergiledik ve müşterilerimizden gelen tepkiler bizleri mutlu etti” dedi.

Gelecek yıllardaki fuarlar için aynı ciddiyet ve sorumluluk bilinciyle çalışacaklarını ifade eden Dinler, Bursa Sanayi Odası Başkanlığı’na seçilen İbrahim Burkay’ın stantlarına yapmış olduğu ziyaretten dolayı da teşekkür etti. Burkay’a yeni görevinde başarılar dileyen Dinler ayrıca yeni başkanın stantları ziyaret ederek firmalara destek vermesinin sevindirici olduğunun altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: