Pereira'dan zemin tepkisi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Akhisar Belediyespor maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Portekizli teknik adam, "Çok zor bir maçı geride bıraktık. Zorlu bir zeminde oynadık. Bizim için son derece zorluydu. Ligde gördüğüm en kötü zemin olduğunu söyleyebilirim. Teknik kaliteyi ghöstermeye asla izin vermedi zemin. Vereceğimiz her pasta zeminin üzerinde hayatta kalma mücadelesi verdik" dedi.
Rakibe pozisyon vermediklerini söyleyen Pereira, "Aşılmış oyundan farklı şekilde oynadık. İyi bir rakiple karşılaştık ancak hak ederek kazandık. Akhisar'ın hiç pozisyonunu hatırlamıyorum. Galibiyeti taraftarlara armağan ediyorum. Onlardan ricam sarı lacivert bir dalga yaratalım. Onlar da maç içindeki destekleriyle bize güç veriyorlar. Bu galibiyeti onlar çok hak etti. Tüm mücadelemizi vereceğiz" şeklinde konuştu.
Braga ile oynayacakları maç için taraftara seslenen Pereira, "Çok fazla sayıda maç oynuyoruz. Konsantrasyonumuzu yüksek tutmaya gayret gösteriyoruz. Herkesi hazır olacak şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Ben isterim ki 90 dakika baskılı oynayalım. Ama bazen şartlar izin vermiyor. Maçın ilk yarısında kontrol etmekte zorlandık. Rakip pas yapmayı başardı. Ancak ikinci yarıda çok daha üstündük. Alnımızın teriyle hak ederek aldığımız bir galibiyet. Sezon sonuna kadar da tüm maçlar zor olacak ancak mental ısınmayı iyi yapmamız gerekiyor. Her zaman, her rakibe, her şarta ısınmamız gerek. Braga maçında taraftarlar bizi sonuna kadar desteklesin. Dolu bir stat istiyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam


Volkan:'Oynadıkça güvenim geliyor'

Fenerbahçe'de başarılı orta saha oyuncusu Volkan Şen, Akhisar maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Akhisar maçını da golle geçen Volkan Şen, oynadıkça daha iyi olacağını söyledi: "Süre aldıkça kendime daha çok güvenim geliyor. Böylece oynadıkça da goller geliyor. Beşiktaş maçı sonrasında çok kritikti, şampiyonluk yolunda önemliydi. Kötü zeminde iyi mücadele ederek kazandık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum.ifadelerini kullandı.


Şener 'füzeyi' yorumladı

Fenerbahçe'nin Akhisar'ı 3-0 mağlup ettiği maçta harika bir gole imza atan Şener Özbayraklı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Takım olarak bütünleştiklerini belirten Şener; "Bizim için çok önemliydi, şampiyonluk yolunda çok kritik bir dönemeçti. Takım halinde çok daha iyi duruma geliyoruz, haftalar ilerledikçe bizde de takım havası oturdu. Daha iyi oynuyoruz ve bütünleşiyoruz. Çok zor maçlar var ve biz de sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Takımda hangi futbolcunun oynadığının önemli olmadığını ifade eden Şener, "Takım olarak iyi durumdayız. Futbolda bazen şans bizden yana oluyor, bugün de benim şansım yanımdaydı. Topa vurdum ve iyi yere gitti. Bunun sevincini de ayrıca yaşıyorum" dedi.