Pereira'ya Yunanistan'da şok!

Az sayıdaki Fenerbahçe taraftarı, takımlarını Atromitos'la oynadıkları maçta destekledi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Kapasitesi 9 bin olan Peristeri Stadı'nda yaklaşık 200 sarı-lacivertli taraftar, kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek verdi.

Yunan taraftarlar ise stadın tamamını dolduramadı. Yaklaşık 5 bin Atromitos taraftarı maçı izledi.

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın ismi anons edildiği sırada Yunan taraftarlar ıslıklarla protesto etti.

[Maçtan kareler-![Atromitos - Fenerbahçe maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123527/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/atromitos-fenerbahce-macindan-kareler-155012-myspor)

Vitor Pereira Atromitos maçını otelde izliyor

Reklam
Reklam

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'dan Atromitos maçında ilginç karar. Portekizli hoca karşılaşmayı otelden takip ediyor.

şampiyonlar ligi'nde oynanan Shakhtar Donetsk maçında rakip oyuncularla yaşadığı gerilim sebebiyle UEFA'dan ceza alan Vitor Perira'nın Atromitos maçında tribünde olması bekleniyordu.

Ancak Portekizli hoca ilginç bir karara imza atarak maçı otelden takip ediyor. Pereira'nın bu kararı kulübe ile sağlıklı bir şekilde temasa geçmek ve taktik verebilmek için aldığı belirtildi.

AZİZ YILDIRIM TAKIMIN YANINDA

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, takımının Atromitos'la oynadığı maçı tribünden takip etti.

Maç günü sportif direktör Giuliano Terraneo'yla Atina'ya gelen Yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle karşılaşmayı locadan izledi.