Periler ve Prensesler Diyarında

Altınok Tiyatrosu, periler ve prensesler diyarında..

Altınok Tiyatrosu, TİM Fettah Aytaç Salonu'nda "Periler Ülkesi” ve "Dans Eden Prensesler” adlı iki müzikli çocuk oyunu sergiliyor. İki oyunu da Murat Altınok yazıp yönetmiş.

17 ve 24 Ocak Cumartesi günleri, saat 13.00'de sergilenecek olan "Periler Ülkesi”nin konusu şöyle: "Sevginin ve barışın hüküm sürdüğü periler ülkesinde; mutluluk, büyücü Endora'nın yapmış olduğu kötü bir büyüyle, yerini zamana karşı büyük bir yarışa ve endişeye bırakır. Büyü, periler ülkesi ile dünya arasında sınır görevi gören gökkuşağını da etkilemiştir. Bu yüzden dünyadan bir pilot kaza sonucu kendisini periler ülkesinde bulur. Rüya perisinin, aşık olduğu pilotla görüşebilmesi sadece rüyalarda mümkündür…”

Reklam
Reklam

18 Ocak Pazar ve 31 Ocak Cumartesi günleri saat 13.00'de sergilenecek olan "Dans Eden Prensesler” oyununda ise özetle şunlar anlatılıyor: "En küçük prenses Minüetin'e yaş gününde hediye olarak gelen kitaplar, büyük bir sırrın da anahtarı olur. Dileklerin gerçeğe dönüştüğü şaşırtıcı ve sihirli bir dünyanın kapılarını açacak gizemi keşfeden sarayın uşağı ve prensesler, büyük bir sürpriz ile karşılaşırlar. Bu sürpriz aslında yeni bir başlangıç olacaktır. Babalarının krallığının tehlikeye girmesi üzerine prensesler, birlik olmak hem günü hem babalarını kurtarmak için çalışmak zorunda kalacaklardır. Böylece sorunların üstesinden gelmek için aile birliğinin ne kadar önemli olduğunu öğreneceklerdir.”

0212 286 66 86

Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), Maslak- İstanbul

Bu içerik www.cocukrehberi.com 'dan alınmıştır.