Perinçek’ten Başarı Dileği

Bir dönem Süper Lig’de fırtına estiren Aydınspor’un efsanevi başkanı Mukan Perinçek, bu hafta sonu Erzincan’da...

Bir dönem Süper Lig’de fırtına estiren Aydınspor’un efsanevi başkanı Mukan Perinçek, bu hafta sonu Erzincan’da Erzincan Refahiyespor ile oynayacağı karşılaşma ile sezonu açacak olan Aydınspor 1923’e başarı diledi. Perinçek, “İnşallah şehrimizin takımı Aydınspor 1923 sezon sonunda yüzümüzü güldürecektir” dedi.

Aydınspor 1923’ün sezon öncesi yaptığı transferler ile iyi bir takım kurduğunu ifade eden Perinçek şöyle konuştu: “Sayın Valimizin, Sayın Belediye Başkanımızın destekleriyle iyi bir takım kuruldu. Sezon öncesi hazırlık maçlarında iyi sonuçlar alındı. Takımımız Erzincan’da sezonun ilk maçına çıkacak. Tüm futbolcularımıza başarıla diliyorum. İnşallah sezon sonunda şehrimizin takımı Aydınspor 1923 yüzümüzü güldürecektir. Kendilerine başarılar diliyorum”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: