Pertekli Anneler, Anneler Günü'nü Harput'ta Kutladı

Tunceli Pertek Kaymakamlığı, Anneler Günü nedeniyle Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'ne gezi ve eğlence programı düzenledi....

Tunceli Pertek Kaymakamlığı, Anneler Günü nedeniyle Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'ne gezi ve eğlence programı düzenledi.

Pertek Kaymakamı Kürşat Güleryüz ve eşi Sultan Güleryüz tarafından organize edilen programa 200 Pertekli katıldı. Harput Balakgazi tesislerinde düzenlenen etkinlikte açıklamada bulunan Sultan Güleryüz, annelerin, dünyadaki en değerli varlıklar olduğunu beliertti.

Her kadının bir anne ve anne adayı olduğunu ifade eden Güleryüz, “Annelerimiz çocuklarımızın dert ortağı, aşçısı, ilk öğretmeni, hemşiresidir. Bu arkadaşlık bir ömür boyu devam eder. Annelerimiz çocuklarını her türlü kötülükten korumak için kendi canını siper eder. Bu zamana kadar çile çeken annelerin bir kere de olsa güzel bir gün yaşamaları için birarada bulunuyoruz, gönül ister ki her gün anneler günü olsun. Bu günü sembolik olarak kutluyoruz. Bu vesile ile tüm annelerin gününü kutluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Pertek İlçe Kaymakamı Kürşat Güleryüz ise tüm annelerin anneler gününü kutladı. Konuşmaların ardından anneler günü pastası kesildi. Program, yemek ve müzik dinletisi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: