Pervari'deki Helikopter Kazası

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Kızılgedik'in (23) ailesine

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Kızılgedik'in (23) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Çağlayan, Erdemli ilçesinde yaşanan sel felaketiyle ilgili ilçedeki gezilerini tamamladıktan sonra, 10 Kasım Cumartesi günü şehit olan Kızılgedik'in merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret etti.

Şehidin babası Ergün ve ağabeyi Erdinç Kızılgedik ile sohbet eden Çağlayan, aileye başsağlığı dileyip, sorunlarını dinledi. Bakan Çağlayan'a Vali Hasan Basri Güzeloğlu da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Bu arada, Bakan Çağlayan, AK Parti il teşkilatı üyesi Ramazan Işık'ın sünnet olan oğlu Baran Işık'ı da Akkent Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.

Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: