Pervin Töre'den Aydın Kültür Evi'ne ziyaret

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Dokuzlu İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi Aydın Kültür Evi’nde ağırladı.

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi Kahveci Bilal Ağa Konağı Aydın Kültür Evi’nde ağırladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılışını yapması beklenen Kahveci Bilal Ağa Konağı Aydın Kültür Evi’nin tanıtımına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Aydın’daki eğitim ve öğretim gören öğrencilerin ziyaretlerinin sağlanması konusunda görüşme yapmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi Aydın Kültür Evi’ne davet eden Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, “Benim sizi buraya davet etmemin nedeni de Aydın’ın kültürünü gelecek nesillere aktarabilmemiz konusunda sizinle ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Ben sizi makamınızda ziyaret ederek bu talebimizi aktararacaktım ancak öncelikle sizinde burayı görmenizi istedim. Biz kurumlarla ortak projeler yapmak istiyoruz.”dedi.

Reklam
Reklam

Kahveci Bilal Ağa Konağı Aydın Kültür Evi’ni Teftiş Kurulu Başkanı Gani Yağanoğlu ile birlikte hayranlıkla izleyen İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “ Herkes her şeyi yapar Sayın Başkanım, herkes burs verebilir, herkes öğrenci okutabilir ama herkes bulunduğu şehre bir kültür evi kazandırabilecek vizyona sahip değildir, siz rutinin dışına çıkmışsınız, siz farklı işler yapıyorsunuz, sizi ve ekibinizi tebrik ediyoruz. Bizden talebinize gelince o kolay onu hemen hal eder, Aydın’daki tüm eğitim ve öğretim gören okulların burayı ziyaret etmelerini sağlarız.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: