PES 2014′ün tam sürüm ve demo tarihleri

Fifa’nın ezeli rakibi PES’in demosunun ve tam sürümünün çıkış tarihi belli oldu.

Geçtiğimiz gün Gamescom’da uzunca bir süre tanıtılan ve demo tarihiyle birlikte çıkış tarihi de kesinleşen Fifa’nın ardından bugün ise Pes 2014′ün tarihleri belli oldu. Daha önce Temmuz sonunda beklenen, daha sonra Ağustos ayında çıkacağı söylenen demo için oyuncuların Eylül ayına kadar beklemesi gerekecek.
Konami’den gelen duyuruda oyunun 19 Eylül’de Avrupa’da, 20 Eylül’de ise İngiltere’de raflarda olacak. Demo tarihi ise beklenenden biraz daha geç gelecek gibi görünüyor. Avrupa topluluk menajeri Adam Bhatti’nin Ağustos ayı içerisinde yayınlanacağı belirttiği demo, Eylül ayına sarkacak gibi görünüyor. Duyuruya göre 10 Eylül’de Playstation 3, 11 Eylül’de ise Xbox 360 için demo yayınlanacak. Demonun PC sürümüyle ilgili ise henüz hiçbir bilgi bulunmuyor. Ancak konsollardan önce gelebileceği tahmin ediliyor. Yine de resmi açıklamayı beklemekte fayda var.

Reklam
Reklam

Bu duyurulan yanı sıra ilginç bir bilgiye daha yer verildi ve oyunun Playstation 2 için piyasaya sürüleceği duyuruldu. Oldukça fazla satış rakamına sahip olmasına rağmen uzun zamandır oyun çıkartılmayan Playstation 2′ye yeni nesil Fox Engine ile yapılan bir yapımın gelmesi epey şaşkınlıkla karşılandı. Ancak büyük ihtimal Playstation 2′ye çıkacak olan son PES olacağını söyleyebiliriz.

Sony Xperia Z1’in Benchmark Sonuçları Ortaya Çıktı