Petekkaya pazarda doğum günü kutladı.

Obama benden daha mutlu değil. Kars'ta koyunlarını otlatan çobandan daha mutlu değilim

Petekkaya pazarda doğum günü kutladı.

Obama benden daha mutlu değil. Kars'ta koyunlarını otlatan çobandan daha mutlu değilim

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, 43. doğum gününü ortağı olduğu Şişli Sosyete Pazarı'nda kutladı. Pazar yönetiminin düzenlediği sürpriz doğum gününe çok sevinen Petekkaya, "Hiç hayatımda böyle bir doğum günü kutlamadım.12 sene devlet tiyatrosunda tiyatro yaptım. Yıllardır televizyonlarda iş yapıyorum. Bilen vardır bilmeyen vardır. Her zaman canlı kalabalığı gördüğümde heyecanlanırım.Televizyonda veya sinemada kamera çalıştığı zaman oynuyoruz. Hata yaptığımız zaman bir daha baştan çekiyoruz. Buranın stop'u yok. En son hediyeyi eşimden aldım" dedi. Petekkaya, doğum günü pastasının mumlarını söndürdükten sonra soruları yanıtladı.

Reklam
Reklam

Hayranlarının sorularını yanıtlayan Erkan Petekkaya, "Bana 'Oğlunuzun oyuncu olmasını istiyor musunuz? diye soruyorlar. Asla diyorum kesinlikle istemem. Çünkü böyle insanları karşında görmek veya sanatla uğraşan birinin bu kadar kalabalığı bir arada görmesi gerçekten güç bir şey. Bunu yaparken çok büyük acılar çekiyor. Reina'ya giderdim. Hiçbir kamera bana dönmezdi. Üzülürdüm. 'Allah'ım ben iyi bir iş yapıyorum neden böyle derdim. Üzülürdüm ama ben itikatımı, ailemi, annemi babamı, karımı ve oğlumu seviyorum. Sevgi ve dirayetle çalıştığımız zaman ve gerçekten yüreğinizdeki işi yaptığınız zaman oluyormuşsunuz. Çaycı olsaydım çok iyi çaycı olurdum. Doktor olsam çok iyi doktor olurdum. Doğada en adaletli dağıtılan şey mutluluk ve mutsuzluktur. Obama benden daha mutlu değil. Kars'ta koyunlarını otlatan çobandan daha mutlu değilim" dedi.

Baş rolünü oynadığı Dila Hanım'ın bir dönem yayından kaldırılacağı söylentilerini doğrulayan, Petekkaya, "Evet doğruydu. kaldı ama şimdi birinci oluyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki Türk televizyon tarihine damga vurmuş bir dizi. 2 sene oynadım. Çok başarılı bir dizi. Ama benim orada misyonum dolmuştu" diye konuştu. Ünlü oyuncu hayranlarının ısrarı üzerine Neşet Ertaş'tan "Neredesin Sen" isimli türküyü de seslendirdi. Erkan Petekkaya, Songül Biltekin, Afrikalı Ali ve Sami Çelik'le beraber türkü söyledi.

Reklam
Reklam

Haber Foto : Eyuphan Kurtcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: