Petrol-iş Sendikası'nda Başkanı Değişti

Petrol-İş Sendika Adıyaman Şube Başkanlığına Ali Tırpan seçildi.Bir ay önce delegasyon seçimi yaparak oy kullanacak...

Petrol-İş Sendika Adıyaman Şube Başkanlığına Ali Tırpan seçildi.

Bir ay önce delegasyon seçimi yaparak oy kullanacak olan 100 delegeyi belirleyen, Petrol-İş Sendikası 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşen ve Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaş’ın divan başkanlığını yaptığı kongrede saygı duruşu, İstiklal Marşı’ın okunmasının ardından faaliyet raporu, gelir-gider raporu okunarak onaylandı.

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaş’ın sendikal faaliyetler ve ülke gündemiyle ilgili konuşmasının ardından Mevcut Başkan Zeynal Eroğlu ile Ali Tırpan listelerin divana sundular.

Reklam
Reklam

Selamlama konuşması yapan başkan adayları seçimlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Yapılan seçimlerde Ali Tırpan’ın listesi 56, mevcut Başkan Zeynal Eroğlu’nun listesi 44 oy aldı. Petrol-İş Sendikasının yeni dönemdeki Başkanlığı’na Ali Tırpan seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: