Pette çocuklar için Forum Mersin’de

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, ’Kerem Eser ile Pette Yollarda’ isimli çocuk tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak.Sunduğu keyifli ve kaliteli alışveriş deneyiminin yanı sıra çocuklara özel birbirinden eğlenceli etkinliklere imza atan Forum Mersin, bu kez ’Kerem Eser ile Pette Yollarda’ isimli çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yapacak.

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, ’Kerem Eser ile Pette Yollarda’ isimli çocuk tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak.
Sunduğu keyifli ve kaliteli alışveriş deneyiminin yanı sıra çocuklara özel birbirinden eğlenceli etkinliklere imza atan Forum Mersin, bu kez ’Kerem Eser ile Pette Yollarda’ isimli çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yapacak. 12 Ocak Cumartesi günü saat 14.00 ve 16.00’da olmak üzere iki kez sahnelenecek gösteri, temel konusu arkadaşlık olan bir hikaye çerçevesinde, miniklere eğlenceli ve kaliteli zaman geçirme imkanı sunacak.
Çocukların tiyatroyla buluşmalarını ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlamak, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu’nun ilk oyununda, PTT A.Ş.’nin sevimli karakteri Pette’nin yanında ekranlardan tanınan Kerem Eser de renkli bir hikaye eşliğinde rol alıyor.
’Pette Yollarda’ isimli oyun çocuklara PTT’nin tarihini ve yaptığı çalışmaları tiyatro oyunuyla anlatıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz