Peygamberimizi şiir ve ilahilerle andılar

Gaziantep Şahinbey Atatürk Anadolu Lisesi’nde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Peygamber Efendimiz (sas) şiirlerle anıldı....

Gaziantep Şahinbey Atatürk Anadolu Lisesi’nde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Peygamber Efendimiz (sas) şiirlerle anıldı.

Çırağan Plaza’da düzenlenen programa öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Sunuculuğunu Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Eyüp Demirci’nin yaptığı programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. İl müftü Yardımcısı Mahmut Karatepe de Peygamber Efendimiz'in (sas)’in güzel ahlakını anlattığı etkinlik çerçevesinde, mini bir yarışma düzenlenip, doğru cevabı bilen öğrenci velisine bilgisayar hediye edildi. Öğrencilerin, Peygamber Efendimiz'i (sas)’i anlattığı şiirler, duygu dolu anlara sahne olurken, ilahi korosunun seslendirdiği eserler de beğeni topladı. Program sonunda katılımcılara gül takdimi yapılırken, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, okullarda bu kardeşlik havasını oluşturmayı temenni ettiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

(CİHAN)