Peynir Bidonunda Uyuşturucu Ticareti

İstanbul Esenler Otogarı’nda düzenlenen operasyonda toplam 17 kilo 680 gram uyuşturucu ele geçirildi. Bulunan esrarın...

İstanbul Esenler Otogarı’nda düzenlenen operasyonda toplam 17 kilo 680 gram uyuşturucu ele geçirildi. Bulunan esrarın bir kısmının peynir bidonuna zulalanması dikkat çekti.

Gelen bir ihbarı değerlendiren güven timleri, Şanlıurfa’dan İstanbul’a gelen 17 yaşındaki M.Ö.’yü takibe aldı. Bir süre Otogar’da oyalanan M.Ö., şüphe uyandırmamak için 20 yaşındaki kız arkadaşı Jale E.’yi de yanına çağırdı. Kız arkadaşıyla birlikte valizlerini emanetten alan M.Ö.’yü yaklaşık 6 saatlik takibin ardından polisler durdurdu. M.Ö.’nün çantasını arayan polisler 12 kilo 680 gram esrar ele geçirdi. M.Ö.’nün yanında getirdiği peynir bidonunu da didik eden güvenlik güçleri yaklaşık 5 kilogram esrar maddesi buldu. İfadeleri alınan zanlılar, ot halindeki uyuşturucu maddesini kokmaması için peynir bidonuna koyduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yapılan operasyonda Jale E.(20) ile M.Ö.(17) gözaltına alındı. Karakolda ifadesi alınan M.Ö., Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosu’na gönderilirken, Jale E. ise nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz