Peyzaj çalışması yapılan yolda 3 araç birbirine girdi

Samsun’un İlkadım ilçesinde aynı yerde 3 gün sonra meydana gelen ikinci trafik kazasında 3 araç...

Samsun’un İlkadım ilçesinde aynı yerde 3 gün sonra meydana gelen ikinci trafik kazasında 3 araç birbirine girdi. Maddi hasarlı kazada, bazı vatandaşlar hafif şekilde yaralandı.
Kaza, Hançerli Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde saat 12.20 sıralarında meydana geldi. Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapılan peyzaj çalışmaları için yola konulan uyarı levha ve ekipmanlarını fark ederek duran 55 BD 795 plakalı araca, arkadan gelen 55 AZ 003 plakalı araç, bu araca da ardından 55 LD 969 plakalı araç çarptı. Kazada araçlarda küçük çapta maddi hasar meydana geldi. Araçlardaki yolcular ise hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından polis çağırmayan sürücüler, kendi aralarında anlaşarak kaza yerinde ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz