Philip Morris/sabancı'da Kadın Yönetici Sayısı Artıyor

İZMİR Philip Morris/Sabancı'da, 'kadın yöneticiler' üst düzeydeki önemli atamalara damgalarını vurmaya devam ediyor. 2008 yılında şirkete katılan Zeynep Güney Altıntaş,

İZMİR Philip Morris/Sabancı'da, 'kadın yöneticiler' üst düzeydeki önemli atamalara damgalarını vurmaya devam ediyor. 2008 yılında şirkete katılan Zeynep Güney Altıntaş, Philip Morris/Sabancı İş Geliştirme ve Planlama Direktörlüğü görevini üstlendi.
Şirket bünyesinde Satış, İş Geliştirme ve Planlama gibi departmanlarda çeşitli görevler üstlenen Altıntaş, son olarak Grup Ürün Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Altıntaş, yüksek lisansını Baruch College, City University of New York'ta tamamladı. 2005-2008 yılları arasında ABD'de Finans Direktörlüğü görevinde bulunan Altıntaş, evli ve iki çocuk annesi.
Philip Morris/Sabancı'da İş Geliştirme ve Planlama'nın yanı sıra; Kurumsal İlişkiler, Pazarlama, İnsan Kaynakları ve Bilişim Hizmetleri birimlerini de uzun süredir kadın profesyoneller yönetiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: