Philips’ten dahili web kameralı monitör

Philips’in lisanslı marka ortağı ve önde gelen teknoloji şirketi MMD, telekonferanslar için dahili web kamerası ve mikrofona da sahip , Philips’in 27 inçlik yeni 272P4QPJKEB monitör modelini tanıttı.

Görüntü keskinliğiyle PLS ekran, bu monitörün MultiView özelliğini başarılı bir şekilde destekliyor. Böylelikle, MultiView sayesinde görüntünün canlılık ya da parlaklığından taviz verilmeden, etkin iki kaynaktan gelen görüntüler üzerinde yan yana ve eş zamanlı çalışılabiliyor.
PLS Quad HD: Profesyonel görüntü kalitesi

Bu yeni 27 inç monitör, en yeni PLS Quad HD panele sahip ve harika bir görüntü kalitesini geniş görüş açısı ve 2560 x 1440 piksel çözünürlükle sunarak, CAD-CAM gibi talepkâr grafik programları ya da büyük hesap tablolarıyla çalışmayı kolaylaştırıyor. 8 bit renk derinliği ile profesyonel gerçek renklere sahip sRGB görüntü kalitesi de cabası.
Verimliliği destekleyen ekran

Reklam
Reklam

MultiView ile kullanıcılar geniş bir arabirim bağlantı dünyasının sunduğu zenginlikten yararlanarak birden fazla cihazı ya da yayın kaynağını yan yana aynı ekranda kullanabiliyor. Monitörün kalitesi de tam da burada öne çıkıyor: Yoğun bir ekranın önünde yorgun düşmeden verimli kalabilmek için detay netliği can alıcı öneme sahip. Ayrıca, iş yerindeki üretkenliğin hem müşterilerle hem de başka yerdeki çalışma arkadaşlarıyla etkin bir iletişimi gerektirdiği düşünüldüğünde, dahili web kamerası ve mikrofonun varlığı video konferans yapmayı kolaylaştırıyor. Zaten ekranda da böyle bir görüşmeyi keyifli hale getirecek yeterli alan var.

Bağlantı ve sağlık

Yeni 272P4 PLS monitör insanlar arasındaki bağlantıyı korumak için tasarlandı. HDMI arabiriminin sunduğu genel dijital bağlanabilirliğin ötesinde, bu monitör size yüksek hızlı USB 3.0 ve DisplayPort sunuyor. DisplayPort hem PC monitöründen (15 metreye kadar bir kabloyla) 10.8 Gbit/sn hızla veri transferine imkan sağlıyor hem de çoklu monitör çıkışı (Daisy Chain) için kullanılabiliyor.

Reklam
Reklam

Bu monitör aynı zamanda sağlık için tasarlandı. SmartErgoBase ekranı neredeyse masayla aynı düzeye indirebilmek dahil çeşitli ergonomik ayarlamalar yapma olanağı sunarak kullanım sırasında yorgunluğu azaltılıyor. Gezegenimizin sağlığını da ihmal etmeyen bir ürün bu: PowerSensor’e sahip monitör, kullanıcı ekran başında değilken aydınlatmayı otomatik olarak sönükleştirerek hem % 80′e varan enerji tasarrufu sağlıyor hem de monitörün kullanım ömrünü uzatıyor.

[

](http://www.scroll.com.tr/108886/samsung-galaxy-s4un-sevilmeyen-5-ozelligi/)