Philishave Cool Skin tıraş makinelerinde indirim

Philips, su geçirmez özelliği ile duşta tıraş keyfi yaşatan Philips Cool Skin tıraş makineleri için düzenlediği indirim kampanyası ile erkeklerin yüzünü güldürecek. Kampanyada erkekler, Philishave'in su götürmez tıraş keyfi ile yüzde 20 indirim avantajıyla tanışacaklar.

Philishave Cool Skin, Philips'in geliştirmiş olduğu kaygan tıraş başlıkları sayesinde kısa sürede kusursuz ve sinekkaydı tıraş sağlıyor.

Özel başlıklarıyla ve kaldır-kes bıçak sistemiyle Philishave Cool Skin, tıraş bıçağı kadar yakın tıraş sağlıyor, üstelik içerdiği özel Nivea For Men tıraş losyonuyla bakımlı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Philips'in ileri teknoloji ürünü tıraş makinesi hızlı temizleme sistemi ve sakal toplama haznesiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Philishave Cool Skin tıraş makineleri, seyahat kılıfı, özel asma kordonu ve favori-bıyık düzeltme aksesuarı ile birlikte sunuluyor.

Reklam
Reklam

Philips'in Memnuniyet Garantisi uygulaması kapmasında, memnun kalınmadığı takdirde Philishave Cool Skin tıraş makinesini 60 gün içinde iade etmek mümkün.

Philips Kişisel Bakım Ürünleri tarafından tüketicilerin beğenisine sunulan Philishave Cool Skin, Philips'in tüm dünyada benimsediği "Sense and Simplicity" yaklaşımına uygun özellikler taşıyor. Kuruluş, Sense and Simplicity yaklaşımıyla üstün teknolojiye sahip, kişiye özel ve kullanımı kolay ürünler geliştiriyor.