Phillip Cocu, basın toplantısında soru almadı!

Phillip Cocu, 3-0'lık Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından basın toplantısında soru almadı.

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta karşılaşmalarında Çaykur Rizespor'a karşı 3-0'lık şok bir yenilgi alan Fenerbahçe'de Teknil Direktör Phillip Cocu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından beIN Sports'a konuşan Hollandalı teknik adam kabul edilemez bir performans sergilediklerini belirtirken, "Maçın ilk yarısı bizim için bir utançtı. Kendimizi sahaya yansıtma şeklimiz, utanmamızı gerektiriyordu. Rizespor’un her ikili mücadelelerindeki kararlılıklarını ve bir de bizim durumumuzu gördüm. Utandım." dedi.

Reklam
Reklam

Çok kötü bir durumda olduklarını belirten Cocu, şöyle devam etti: "Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bugün yine bizi desteklediler, ama biz onlara hiçbir şey veremedik. İlk yarıdaki oyunumuz kesinlikle kabul edilemez. Bizim böyle oynama lüksümüz yok. Sadece Beşiktaş gibi büyük takımlara karşı değil her maçta isteğinizi sahaya yansıtmanız gerekiyor. İyi ya da kötü oynarsanız, bu başka bir kısım. Ama o arzuyu göstermek zorundasınız."

Phillip Cocu, düzenlenen basın toplantısında ise maçı yorumladıktan sonra soru almadı ve yaklaşık üç dakika süren toplantıdan ayrııldı.