Piknik Bahane, Dostluk Şahane

Gaziemir’de bu yıl 16.’sı düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği boyunca 8 ülkeden gelen toplam 250 çocuğu...

Gaziemir’de bu yıl 16.’sı düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği boyunca 8 ülkeden gelen toplam 250 çocuğu evlerinde misafir eden aileler ve çocukları, Sarnıç Piknik Alanı'nda düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi.

Ailelere teşekkür etmek amacıyla Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen pikniğe Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Litvanya, Makedonya, Romanya ve Rusya ile Aydın, Samsun ve onur konuğu il Afyonkarahisar’dan gelen misafir çocuklar ile, onları evlerinde konuk eden aileler ile çocukları katıldı.

Reklam
Reklam

Kuklalarla, maskotlarla, masal kahramanlarıyla ve oyun parkurlarıyla oyun alanına çevrilen piknik alanında yerli ve yabancı çocuklar bir arada eğlenerek kaynaştılar, farklı kültürleri tanıma fırsatı buldular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: