Piknikçiler Ilıca’ya Akın Etti

Kütahya’da hafta sonu vatandaşlar haftanın yorgunluğunu mesire alanlarında attı. Birkaç günden bu yana ısınan havalarla...

Kütahya’da hafta sonu vatandaşlar haftanın yorgunluğunu mesire alanlarında attı. Birkaç günden bu yana ısınan havalarla birlikte Kütahyalılar piknik yerlerine akın etti.

Kütahya’nın kaplıca ve mesire alanlarıyla ünlü Ilıca beldesi hafta sonu piknikçilerin akınına uğradı. Havaların ısınmasını da fırsat bilen yüzlerce vatandaş haftasının stres ve yorgunluğunu atmak için Ilıca beldesini tercih etti. Mesire alanlarını dolduran çok sayıda vatandaş burada mangal yakıp çeşitli etkinliklerle hafta sonunu değerlendirdi. Yakılan mangalların, oynanan oyunların ve diğer eğlencelerle stres atan piknikçiler daha sonra kaplıcalara giderek günün yorgunluğunu şifalı sularda attı.

Reklam
Reklam

Ilıca kaplıcasına akın eden sadece Kütahyalılar olmadı. Eskişehir, Bilecik gibi illerden ve Bozüyük gibi ilçelerden gelenler de burada güzel bir hafta sonu geçirerek evlerine döndüler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: