Pil performansı ile dikkat çekecek!

HTC’nin 1.7GHz işlemciye sahip olacağı iddia edilen yeni One X+ modeli hakkında dikkat çekici bilgiler gelmeye devam ediyor.

HTC’nin bu yıl pazara sunduğu One serisinin en önemli modeli olan One X, yenilenmiş haliyle yılın son çeyreğinde kullanıcıların karşısına çıkabilir. Yine Tegra 3 işlemci ile donatılan cihaz bu kez hız aşırtılmış bir şekilde kullanıcılara sunulacak gibi görünüyor.

Hakkındaki söylentilerin her geçen gün daha da arttığı akıllı telefon için bugün bir takım bilgiler daha ortaya atıldı. Söylentiler doğruysa One X+ pil performansı ile de dikkat çekici bir model olacak. Donanımsal ve yazılımsal optimizasyonlar ile enerji tüketim değerleri düşürülecek olan cihaz daha yüksek kapasiteli bir pil ile donatılarak uzun bir kullanım süresi sunacak.

Reklam
Reklam

Pil performansına ek olarak çeşitli yazılımsal farklılıklara da sahip olacağı söylenen akıllı telefonda, pil yönetimi adına işlevsel bir yazılım ön yüklü olarak gelebilir. Ayrıca video streaming için HTC Watch 2 uygulaması ile aramalarda ses kalitesini artıran ClearVoice teknolojisi HTC One X+’ın artıları olacağa benziyor. Cihazın en erken Ekim ayı içersinde kullanıcılara sunulması bekleniyor.

[

**Samsug Galaxy Note 2’nin Ekranı Nasıl Olacak?

**](http://www.scroll.com.tr/87809/samsug-galaxy-note-2nin-ekrani-nasil-olacak/)