Pınar Çocuk Tiyatrosu, Eskişehirli Çocuklar Için Perdelerini Açıyor

Pınar Çocuk Tiyatrosu, Türkiye turnesine Eskişehir’de devam ediyor. Eskişehirli minik tiyatro severler, 27-28 ve 29...

Pınar Çocuk Tiyatrosu, Türkiye turnesine Eskişehir’de devam ediyor. Eskişehirli minik tiyatro severler, 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde Binbir Gece Masalları’nın en ünlülerinden Alaaddin’in Sihirli Lambası’nı izleyebilecek. Turgut Özakman Sahnesi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek oyun, 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde saat 10.00 ve 14.00’de izleyicileriyle buluşacak.

Çocukların bedensel gelişimine olduğu kadar zihinsel gelişimine de destek olmak için 25 yıldır Türkiye’nin her yerinde perdelerini açan ve 3 milyondan fazla çocuğa ulaşan Pınar Çocuk Tiyatrosu, Eskişehirli miniklerle buluşuyor. Çocukların en sevdiği masallardan biri olan Alaaddin’in Sihirli Lambası, Turgut Özakman Sahnesi’nde 27-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde ücretsiz olarak izlenebilecek.

Reklam
Reklam

Binbir Gece Masalları’nın en ünlülerinden biri olan Alaaddin’in Sihirli Lambası, iyilik ve kötülüğün çatışmasını, sihirli bir araçla güç sahibi olmanın iyi ve kötü insanlarda ne gibi etkiler yarattığını anlatıyor. Eğlendirirken öğreten masalda kimsesiz bir halıcı çırağı olan Alaaddin, sevdiği prensese kavuşmak için büyülü olduğu kadar hayat dersi de veren bir macera yaşıyor. Prenses Yasemin’in aşkının peşinden giderken sihirli bir lambanın cini ile kötü kalpli vezirin eziyetlerinden halkı kurtarıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: