Pınar Karşıyaka: 87 - TOFAŞ: 77

Beko Basketbol Ligi’nin 19. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, İzmir’de konuk ettiği Tofaş’ı 10 sayı farkla...

Beko Basketbol Ligi’nin 19. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, İzmir’de konuk ettiği Tofaş’ı 10 sayı farkla 87-77 mağlup etmeyi başardı.

Ev sahibi Pınar Karşıyaka’nın zorlanmadığı mücadelede Aminu 20 sayı; Robert Lee Dixon 17 sayı, 5 ribaunt; Evren Büker ve William Thomas da 16’şar sayıyla oynadı. Tofaş’ta ise Tomislav Ruzic 18 sayı; Chinemelu Elonu 15 sayı, 6 ribaunt; Austin Nichols da 11 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

Mücadelenin ilk çeyreğinde Evren Büker ve Robert Lee Dixon’la hücumda harikalar yaratan Pınar Karşıyaka, 11-0’lık seriyle 12 sayılık farkı yakalarken (18-6) ikinci periyota da 15 sayılık üstünlükle girdi (25-10). İkinci yarıda hem savunmada hem de hücumda toparlanma sinyalleri veren Tofaş, soyunma odasına girilirken durumu 41-36’ya getirmeyi başardı.

Reklam
Reklam

İkinci yarıda tekrar maçın hakimiyetini eline alan İzmir temsilcisi, Aminu’nun da sayılarıyla farkı bu kez 23’e çıkarmayı başardı (73-50). Final periyotunda konuk takımın farkı kapatma isteği sonuç vermeyince Pınar Karşıyaka, maçtan 87-77 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: