Pınar Karşıyaka Başantrönörü Sarıca'ya Verilen Ceza

İZMİR (AA) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, başantrenör Ufuk Sarıca'ya verilen 2 maçlık cezanın, dün akşam açıklanmasına tepki gösterdi. 

İZMİR - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, başantrenör Ufuk Sarıca'ya verilen 2 maçlık cezanın, dün akşam açıklanmasına tepki gösterdi. Basketbol şube sorumlusu Tamer Ustaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başantrenörleri Ufuk Sarıca'ya disiplin kurulu tarafından verilen 2 maçlık cezayı, hayretle karşıladığını ifade etti. Disiplin kurulunun verdiği cezanın dün akşam saat 6'da kendilerine tebliğ edilmesine tepki gösteren Ustaoğlu, "Böyle bir cezayı daha önce görmedik. Ceza cuma akşamı açıklandığı için bu cezaya en erken pazartesi günü itiraz edebileceğiz. Bu nedenle Ufuk Sarıca, bu akşamki Aykon TED Ankara Kolejliler maçında sahada olamayacak" dedi. Can Altıntığ'ın da bu akşam sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini kaydeden Ustaoğlu, ayrıca Leo Lyons'ı da sporfi beklentilerini karşılamadığı ve disiplinsiz hareketler, nedeniyle kadro dışı bıraktıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: