Pınar Karşıyaka, Erteleme Maçında Banvit’i 73-65 Yendi

Beko Basketbol Ligi’nde 22.haftanın erteleme mücadelesinde Pınar Karşıyaka, deplasmanda Banvit’i 73-65’lik skorla mağlup etti.Pınar Karşıyaka...

Beko Basketbol Ligi’nde 22.haftanın erteleme mücadelesinde Pınar Karşıyaka, deplasmanda Banvit’i 73-65’lik skorla mağlup etti.

Pınar Karşıyaka adına Willliam Thomas 20 sayı- 8 ribaund- 2 asist, Robert Dixon 22 sayı- 4 ribaund- 4 asist ve Abdul Wahab Aminu da 14 sayı- 6 ribaund ile maçı tamamladı. Banvit’te ise Serkan Erdoğan ile Keith Simmons 14’er sayı üretirken, Charles Davis 11 sayı- 5 ribaund- 5 asist ve Kenan Bajramovic de 10 sayıyla çift haneli rakamlara ulaştı.

Oyuna hızlı başlayan ve hücumdaki etkili oyunuyla ilk periyotu 13-26 önde tamamlayan Pınar Karşıyaka, devre sonunda da soyunma odasına 14 sayı farkla 26-40 üstün gitti. Mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren konuk ekip, üçüncü periyot sonunda durumu 39-58’e getirirken, maçı da 65-73’lük skorla kazandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: