Pınar Karşıyaka Final Four'u Kutladı

Pınar Karşıyaka'nın Euro Challenge'da Final-Four'a katılma hakkı kazanması nedeniyle verilen kutlama yemeğinde Pınar yöneticileriyle, Pınar...

Pınar Karşıyaka'nın Euro Challenge'da Final-Four'a katılma hakkı kazanması nedeniyle verilen kutlama yemeğinde Pınar yöneticileriyle, Pınar Karşıyaka takımı bir araya geldi.

Kutlama yemeğinde Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Eurochallenge Final-Four müsabakalarının İzmir'de gerçekleşmesi halinde 500 bin TL katkı sağlayacaklarını açıklayarak, “Yaşar topluluğu olarak misyonumuz, tüm paydaşlarımıza 'daha iyi bir yaşam' sunmaktır. Bu amacımıza doğru ilerlerken tüm sorumluluklarımızı yerine getirerek topluma fayda sağlamaya ve yaptığımız her işin sürdürülebilir olmasına özen gösteriyoruz. Spora ve özellikle basketbola verdiğimiz desteği her yıl artırarak devam ettiriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Yiğitbaşı, Pınar Karşıyaka’nın adlığı başarılardan gurur duyduklarını vurgulayarak, “Pınar Karşıyaka'nın bugüne kadar gösterdikleri çaba ile hak ettiği Euro Challenge kupasını alacağına inancımız tam” ifadelerini kullandı.

MEHMET AKDAŞ: “PINAR KARŞIYAKA'NIN TÜM ALTYAPISI TÜRK BASKETBOLUNA YILDIZLAR YETİŞTİRİYOR”

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Akdaş ise, Pınar Karşıyaka'yı başarıları nedeniyle kutladıklarını dile getirerek, “1998 yılından bu yana Pınar Karşıyaka adıyla Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadelesine devam eden basketbol takımımızı destekliyoruz. Pınar Karşıyaka'nın tüm altyapısı, gençler, küçükler kategorileri de Pınar'ın desteğiyle Türk basketboluna yıldızlar yetiştiriyor. Ayrıca çocukların spor aşkını basketbol ile pekiştirmek amacıyla her yıl 1000'e yakın çocuk, Pınar'ın sponsorluğunda Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde spor yapma imkanı buluyor” diye konuştu.

MUTLU ALTUĞ: “EURO CHALLENGE DA MÜCADELEMİZİ BAŞARIYLA SÜRDÜRÜYORUZ”

Gecede konuşan Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ, amaçlarının Euro Challenge kupasını kazanmak olduğunu aktararak, “Pınar Karşıyaka basketbol takımına desteğini artırarak sürdüren Yaşar Holding'e ve İdil Yiğitbaşı'na tüm takım ve taraftarlar adına teşekkür ediyorum. Hem lig de hem de Euro Challenge da mücadelemizi başarıyla sürdürüyoruz. Amacımız Euro Challenge kupasını kazanarak Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar'a ve taraftarlarımıza armağan etmektir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

UFUK SARICA: “İZMİR’DE OLUP, OLMAMASI FARK ETMEZ”

Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca ise, “Mütevazı bütçemize rağmen inançla çok çalışmayla ve özveriyle buralara kadar geldik” diyerek, “Herkese nasip olmayacak güzel bir taraftarımız var. Ben ekibimi iyi bir takım olacağımıza inandırdım, onlar da taraftarımıza bunu inandırdı. Pınar Karşıyaka tarihinde Avrupa'da yapılmamış bir olayı gerçekleştirdik. Pınar Karşıyaka daha önce buraları hak ediyordu. Bunun üzerine koyacağız. Four’un İzmir’de veya başka ülkede oynanacak olması bizim için fark etmiyor. Final-four'da alacak bir kupamız var” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: