Pınar Karşıyaka, İstanbul'dan Şen Döndü

İZMİR (AA) - Beko Basketbol Ligi'nde güçlü rakibi Fenerbahçe Ülker'i 76-66 mağlup eden Pınar Karşıyaka, 11. maçında 8. galibiyetini elde etti.

İZMİR - Beko Basketbol Ligi'nde güçlü rakibi Fenerbahçe Ülker'i 76-66 mağlup eden Pınar Karşıyaka, 11. maçında 8. galibiyetini elde etti. Büyük çekişme içinde geçen müsabakada son periyottaki oyunuyla Fenerbahçe Ülker'i mağlup eden yeşil kırmızılı ekipte, 26 sayı ile oynayan Dixon ile 12 sayı, 9'u hücum ribaundu olmak üzere 15 ribaundla oynayan Batista galibiyete önemli bir katkı verdi. Ribaundlarda rakibine 36-29 üstünlük kuran İzmir temsilcisi, geçen sezon play-off ilk turunda Fenerbahçe Ülker'i 2 maçta da mağlup etmişti. Ligde 11. haftayı 19 puan ve averajla 4. sırada bitiren Pınar Karşıyaka, üst üste 2 maçını İzmir'de oynayacak. Yeşil kırmızılı ekibin cezası nedeniyle bu 2 karşılaşmayı sadece kadın ve 14 yaş altındaki çocuklar takip edecek. Karşılaşmayı izlemek isteyenler, müsabaka öncesinde nüfus kağıtlarını göstererek ücretsiz davetiyelerini alabilecek. Pınar Karşıyaka çarşamba günü ligde son sıradaki Royal Halı Gaziantep'i saat 18.00'de ağırladıktan sonra cumartesi günü 14. durumdaki Medical Park Trabzonspor'u saat 15.00'de konuk edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: