Pınar Karşıyaka Liderlik Peşinde

İZMİR, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak maçı A Spor yayınlayacak. Bilet fiyatları tam 20, öğrenci 10 TL

İZMİR, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak maçı A Spor yayınlayacak. Bilet fiyatları tam 20, öğrenci 10 TL olarak açıklandı. Fransız temsilcisini bir dönem A Milli Takım'da da görev yapan Türk antrenörü Erman Kunter çalıştırıyor.
Lig ve Avrupa'da oynadıkları son 4 maçı kazandıklarını hatırlatan Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Taraftarımızın desteğiyle Le Mans'ı da yenip avantaj elde etmek istiyoruz" dedi.
LOKMA DÖKTÜRECEKLER
Liderlik maçında salonu doldurmayı hedefleyen Pınar Karşıyaka'a taraftarlar, 2008'de basketbolda Banvit deplasmanı yolunda cinayete kurban giden taraftar Özgür Soylu'nun 8'inci ölüm yıl dönümüne denk gelen müsabaka öncesi salon önünde lokma döktürecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: