Pınar Karşıyaka Takviye Peşinde

İZMİR, Alternatifli bir kadro oluşturmak istediklerini söyleyen Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, şunları söyledi: "Oyun kurucularımızdan memnunuz ama ekimden bu yana 3

İZMİR, Alternatifli bir kadro oluşturmak istediklerini söyleyen Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, şunları söyledi:
"Oyun kurucularımızdan memnunuz ama ekimden bu yana 3 aylık süreçte 13 lig, 10 Eurocup, 3 Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası finali olmak üzere 27 resmi maç oynadık. Kadroda yorgunluğa bağlı form düşüklükleri olabiliyor. Son İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetini de buna bağlıyorum. Yerli bir guard alarak alternatifleri çoğaltmak istiyoruz."
Basketbol Federasyonu'na olaylı Galatasaray maçıyla ilgili savunma veren yeşil kırmızılılar, cezanın açıklanmasını bekliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: