Pınar Karşıyaka, Triumph Lyubertsy’i konuk edecek

FIBA Eurochallenge’daki temsilcimiz Pınar Karşıyaka, L Grubu’ndaki dördüncü maçında Rusya’nın Triumph Lyubertsy takımı ile karşılaşacak.Yarın...

FIBA Eurochallenge’daki temsilcimiz Pınar Karşıyaka, L Grubu’ndaki dördüncü maçında Rusya’nın Triumph Lyubertsy takımı ile karşılaşacak.

Yarın akşam Karşıyaka Arena’da oynanacak mücadelenin başlama saati ise 20.30. Kupada ikinci tur maçlarına oldukça iyi başlayan ve ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Pınar Karşıyaka ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Artlan Dragons’a karşı aldı ve averajla ikinci sıraya geriledi. Temsilcimiz ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Rus rakibini 90-75 mağlup etmişti.

Temsilcimizde istatistiklerde öne çıkan oyuncusu ise Jovo Stanovic. Sırp oyuncu geçtiğimiz haftanın MVP’si seçilirken 19,5 sayı ve 7,8 ribaund ortalaması ile mücadele ediyor. Mire Chatman de 4 asist ortalaması ile bu kategoride lider.

Reklam
Reklam

Rus takımının ise geride kalan 3 maç sonunda henüz galibiyeti bulunmuyor ve puan cetvelinde son sırada kendisine yer buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz