Pınar Karşıyaka'nın Rakibi Eski Dost

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Dört sezon görev yapıp 2015'teki lig şampiyonluğu da dahil olmak üzere 3 büyük kupa kazandırdığı yeşil

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Dört sezon görev yapıp 2015'teki lig şampiyonluğu da dahil olmak üzere 3 büyük kupa kazandırdığı yeşil kırmızılı ekibe ilk kez Euroleague oynattıktan sonra sezon başında Beşiktaş'ın başına geçen antrenörü Ufuk Sarıca, cumartesi günü eski takımına rakip olacak. İfuk Sarıca'nın yanı sıra teknik heyet ve oyuncu kadrosundan da çok sayıda isim bu duygusal randevuda Pınar Karşıyaka'nın karşısına çıkacak.
Pınar Karşıyaka'da Ufuk Sarıca'yla birlikte çalışan Servet Özsüner, Engin Gençoğlu, Arda Demirbağ ve Tolga Altun yine Beşiktaş'ın teknik heyetinde yer alacak. Siyah beyazlı ekibin oyuncu kadrosunda ise Pınar Karşıyaka'nın şampiyon ekibinden Strawberry ve Erkan Veyseloğlu'nun yanı sıra, geçen sezon takımda yer alan Kenan Sipahi, önceki yıllarda yeşil kırmızılı formayı giyen Muratcan Güler, İlkan Karaman ile Sertaç Şanlı da bulunuyor.
Ufuk Sarıca, sezon başında Karşıyaka'daki sözleşmesi feshedildikten sonra imza attığı Beşiktaş'ı ligde 4'te 4, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3'le zirveye taşıdı. Kaf-Kaf'ın ligde 4 maçta 2, Avrupa'da 3 maçta 2 galibiyet aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: