Pınar Karşıyaka'ya Katmerli Galatasaray Cezası

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Sezon başında Disiplin Yönergesi'nde yapılan değişiklikle, seyircisiz oynama cezası alan kulüplerin, ceza aldığı maçtaki rakibiyle kendi sahasında oynayacağı ilk

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Sezon başında Disiplin Yönergesi'nde yapılan değişiklikle, seyircisiz oynama cezası alan kulüplerin, ceza aldığı maçtaki rakibiyle kendi sahasında oynayacağı ilk karşılaşmayı da seyircisiz oynayacağı hatırlatılarak uygulamanın Pınar Karşyıyaka için de geçerli olduğu bildirildi.
Bu konuda yaşanan tereddütleri gidermek için yazılı açıklama yapan Türkiye Basketbol Ligi Direktörlüğü, şu bilgiyi verdi:
"Verilen ceza gereği bu sezon İŞTE O MADDE ŞÖYLE:
"11.5. Maçları Seyircisiz Oynatmak Cezası
Seyircilerin tutum ve davranışlarından doğan saha olayları ve tecavüzler nedeniyle Seyircisiz oynama cezası alan kulüpler takip eden ev sahibi olarak oynayacağı müsabakanın yanı sıra, ceza aldığı müsabakadaki rakip takımla kendi sahasında oynayacağı ilk müsabakada yine seyircisiz oynayacaktır. Bu ceza takip eden sezondan sonra ortadan kalkar.
Seyircisiz oynama cezası alan kulüplerin müsabakalarını Lig Yönergelerinde belirlenen kişiler izleyebilirler."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: