Pınar Su'nun İş Ortağı, Yeni Dağıtım Merkezi Açtı

Pınar Su'nun Türkiye’deki en eski iş ortağı, İzmir Merkez Bayisi Destanlı Ltd. Şti., taşındığı yeni...

Pınar Su'nun Türkiye’deki en eski iş ortağı, İzmir Merkez Bayisi Destanlı Ltd. Şti., taşındığı yeni dağıtım merkezinin açılısı Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İzmir’in marka kent olabilmek için merkezileşmiş ve kalitede çıtasını yükseltmiş bir iş dünyası yaratması gerektiğini vurgulayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, “Marka kent, ancak kaliteyi yükselterek oluşacaktır. İzmir’in çağdaş, kurumsallaşmış oluşumlara ihtiyacı var. Destanlı ailesinin yeni yerlerinde destan yazacaklarına inanıyorum. Huzur, mutluluk, para su gibi aksın” dedi.

Reklam
Reklam

Destanlı Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Destanlı da, Pınar Su kalitesini iyi hizmet ve fiyatla müşterilerine sunmaya devam edeceklerini belirtti. Destanlı Su’nun yeni iş merkezinin açılışı kurdelesini Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ve Destanlı ailesi birlikte kesti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz