Pınarbaşı’ndaki Terör Saldırısında Yaralanan İsmail Sakın Şehit Oldu

Kayseri’nin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik 25 Mayıs'ta terör örgütü PKK tarafından düzenlenen bombalı saldırıda...

Kayseri’nin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik 25 Mayıs'ta terör örgütü PKK tarafından düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan teknisyen yardımcısı İsmail Sakın, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Erciyes Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, 20 gündür hastanelerinde tedavi gören İsmail Sakın’ın sabah saat 09.00 sıralarında vefat ettiğini açıkladı. Doğru, ağır yaralı olarak gelen İsmail Sakın’ın beyin ameliyatı geçirdiğini ve 3 gün sonra uyandırıldığını belirtti. Doğru, ancak bu süreçte hiçbir tepki vermeyen Sakın’ın, geldiği günden itibaren durumunda iyileşme kaydedilemediğini belirtti. Son olarak sabah saatlerinde İsmail Sakın’ın vefat ettiğini anlatan Doğru, “Milletimizin başı sağ olsun. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İsmail Sakın, saldırı günü iki teröristin, araçtaki 40 kilogram plastik patlayıcı patlaması sonucu ağır yaralanmıştı. Alın bölgesinden şarapnel parçası isabet eden Sakın, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak beyin ameliyatı geçirmişti. İsmail Sakın’ın başındaki şarapnel parçası da çıkartılamamış ve tedavine devam edilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: